Naistenpäiväarvontaa englanninkielisillä naistenlehdillä ♥

Pinch and a punch for the first of the month! Eilen siis oli karkauspäivä, jolloin niitä kosijoita kuhisee miesten ympärillä. Ai, ei ollut kosijoita? Tai naisilla kosittavia? Vai tuliko kenties jollekin rukkaset? No, tulevaa karkauspäivää odotellessa voit lueskella jotain alempaa löytyvistä naistenlehdistä, vaikkapa sitä häälehteä, jos voitat naistenpäivänä suoritettavassa arvonnassa!

Englannin opettaja kirjoitti taululle “Woman without her man is nothing” ja pyysi oppilaita laittamaan välimerkit paikoilleen.

Pojat kirjoittivat: “Woman, without her man, is nothing“.

Tytöt kirjoittivat: “Woman! Without her, man is nothing!

(kierrätettynä omasta toisesta blogistani, ja varmaan niin monesta muustakin paikkaa..)

Edellisten arvontojen palkinnot sain vihdoin ja viimein tällä viikolla postiin, joten uutta arvontaa pukkaa, tällä kertaa tässä vähemmille postauksille jääneessä blogissani ihan vaan siksi, että Naisethan ovat kuin Koruja ♥

Edelliset palkinnot Enkkua-blogissani http://englantia.wordpress.com eli AC/DC-paita ja Prashnigin kirja Eläköön erilaisuus

Kolmas arvonta lähtee siis käyntiin än-yy-tee-nyt! Arvonta päättyy 8.3.2012 päivällä klo 12.00, ja voittaja julkaistaan tässä blogissa illemmalla.

Arvontapalkintona jokin näistä englanninkielisistä naistenlehdistä

Voittaja saa valita yhden kuvassa olevista lehdistä tai muista vastaavista, jos ehdin sellaisia etsiä! Lehdet eivät ole uunituoreita, vaan vuosimallia 2004 ja 2010. Sanasto ja kuvat on silti vielä ihan käyttökelpoisia ;) Jos satut olemaan mies eivätkä nämä lehdet jostain syystä iske, lupaan lähettää jotain pikkuisen miehisempää luettavaa.

Yhden arvan saat kommentillasi tähän postaukseen, toisen arvan jakamalla tämän blogissasi tai Twitterissä (laita linkki kommenttiisi), tai jakaa voit myös Facebookissa, sähköpostilla, LinkedInissä.. Alempaa kuvaa saat käyttää linkityksissäsi, kun se linkkaa tähän postaukseen. Kolmas arpa tulee, jos olet jo tykännyt Enkusta Facebookissa. Tykkäämään pääset tästä.

Hitsit, otetaanko vielä pari näin naistenpäivän kunniaksi: neljäs arpa on mahdollinen, kun seuraat minua Twitterissä, ja viidennen arvan saat liittymällä Bloggerin lukijapaneeliin tämän linkin sivupalkista!

Mainitse, monellako arvalla olet mukana!

Onnea arvontaan!

Advertisements

17 thoughts on “Naistenpäiväarvontaa englanninkielisillä naistenlehdillä ♥

 1. Margaretha Holmqvist says:

  It would be very nice to read english papers.

 2. ippe says:

  it would be very nice to read english papers

 3. Elina says:

  It would be nice to win. Kahdella arvalla mukana.

 4. […] Uudessa, 8.3. päättyvässä arvonnassani on mahdollista voittaa englanninkielinen (naisten)lehti opiskelun tueksi, joten kannattaa osallistua kommentoimalla! Naistenpäiväarvontaan pääset tästä. […]

 5. […] Naistenpäivänä arvotaan englanninkielinen lehti, osallistu KieliKoru-blogissani! […]

 6. […] itsesi mukaan tästä! Share this:ShareEmailFacebookTwitterLinkedInStumbleUponDiggRedditTumblrLike this:LikeBe the first […]

 7. […] pääset tästä! Rate this: Share this:ShareEmailFacebookTwitterStumbleUponLinkedInDiggRedditTumblrLike […]

 8. […] pääset tästä! Rate this: Share this:ShareEmailFacebookTwitterDiggLinkedInTumblrRedditStumbleUponLike […]

 9. Pirkko Sirviö says:

  What an interesting competition! Vain yksi arpa tarvitaan voittoon…

 10. […] pääset tästä! Share this:ShareEmailFacebookTwitterLinkedInStumbleUponDiggRedditTumblrLike this:LikeBe the first […]

 11. ahle says:

  Yhdellä mukana arvonnassa. Englanninkieliset lehdet on ihan parasta kielenoppimisharjoitusta.

 12. lentoemo says:

  Count me in, thank you. With just one lottery…

 13. piaS says:

  Kahdella arvalla mukana. Olis kiva voittaa, vaikea kyllä valita English Gardens ja Elle Decoration -lehtien väliltä. Jos voitan, niin yllätä minut ja valitse lehti puolestani. Kiva blogi muuten. Olen tykkääjäsi Facebookissa.

 14. […] pääset tästä! Share this:ShareEmailFacebookTwitterStumbleUponDiggTumblrRedditLinkedInLike this:LikeBe the […]

 15. kiiu says:

  Yhdellä mukana, minullakin valinnan vaikeus olisi suuri. Ehkä sittenkin kallistuisin Elle Decorationiin, koska se on lehtenä minulle ihan tuntematon.

 16. nikoladeus says:

  Yhdellä mukana arvonnassa, English Gardens olisi kivaa kevätluettavaa, vaikkei oma puutarha juurikaan mitään englantilaista ihanuutta (vielä) muistutakaan.

 17. […] Naistenpäiväarvonassa voitti nimimerkki ahle, joka kommentissaan totesi englanninkielisten lehtien olevan “ihan parasta kielenoppimisharjoitusta”. Laitatko minulle sähköpostia ja yhteystietoja osoitteeseen enkkua[at]hotmail.com ja kerro, kelpaako jokin näistä lehdistä vai etsinkö muuta luettavaa! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s